En dat is niet zonder reden..

Is het je wel eens opgevallen dat er in de natuur zoveel orde en voorspelbaarheid te vinden is? Dat maakt het juist zo wonderlijk mooi. Ik laat je graag zelf ervaren hoe ‘buiten’ je helpt om bij jezelf naar binnen te kijken. Te luisteren naar wat echt leeft, wie je echt bent, waar jouw kwaliteiten liggen.

Aan jouw groeiproces verbinden we samen passende acties. Deze acties hebben weerslag op jezelf en leiden (de acties) hoe dan ook tot reacties uit je directe omgeving. En dat is spannend. Mag ik je hierin aanmoedigen en bijstaan?

Trek je wandelschoenen aan..

Stap 1

We gaan gelijk naar buiten. Tijdens een eerste gratis kennismaking ervaar je vanzelf of je er een vervolg aan wilt geven. Je merkt aan jezelf of je veiligheid ervaart in mijn open houding richting jou. Ik help je te ontdekken hoe het komt dat het soms voelt alsof je door de modder aan het ploegen bent, zonder echt vooruit te komen. Waarom je uitgeput door de drek aan het ploeteren bent.

Stap 2

Het vervolgtraject bestaat uit 5 wandelsessies van 90 minuten. Jij en ik stellen samen de doelen op en we gebruiken wat we “onderweg” tegenkomen om die doelen te realiseren. Tussen de sessies door geef ik je wat concrete oefeningen mee voor thuis.

Stap 3

We gaan dus toekomstgericht en oplossingsgericht aan de slag. Tussentijds en aan het einde van het traject evalueren we hoe jij bent opgeschoten richting je gestelde doelen. Soms moeten we de conclusie trekken dat een therapietraject je beter kan helpen dan coaching. Dat heeft te maken met de aard van de uitdagingen waar je tegenaan loopt. Therapie maakt genezing en heling mogelijk op een dieper niveau en daarvoor kan ik je doorverwijzen.

Neem vandaag nog contact op.

Benieuwd of we samen een klik hebben? Bel of mail gerust.