Online coaching voor borstkankerpatiënten

‘Wat je aandacht geeft groeit’ – Aristoteles

Als je diagnose borstkanker hebt gekregen vliegen de woorden rollercoaster, overleven, chaos, vermoeidheid, moe zijn, energie verliezen, ziek zijn, verdriet, ellende etc etc je om de oren.
En je vraagt je tegelijkertijd af, hoe ga ik overeind blijven?

In de workshop die ik ga geven, ga ik je 7 handvaten geven hoe je weer overeind komt en/of hoe je overeind gaat blijven. Want dat geldt niet alleen tijdens je behandelingen maar ook zeker de periode daarna. Wanneer je niet meer zo frequent naar het ziekenhuis hoeft of wanneer je behandelingen (grotendeels) achter de rug zijn.
Er wordt vaak gesproken over dat ‘zwarte gat’ waar je in terecht komt. Dat kan gebeuren, maar dat hoeft niet. Ik heb ook geen ‘zwart gat’ gekend, ik had namelijk hele mooie prachtige doelen gecreëerd. En… dat kan jij ook. In de workshop daarom tips zodat jij overeind gaat blijven.

Elke week, startende vanaf donderdag 11 oktober, ga ik de workshop geven, online, zodat je het thuis vanuit huis met je mobiel of laptop, vanuit de bank of bed, mijn workshop kan volgen.

Nieuwe rondes in Januari 2019. Datum volgt snel.
Het werkt heel simpel: je schrijft je in en krijgt dan een link. Die link is automatisch je toegang tot de workshop. That’s it. En mocht je de 11e niet kunnen, daarvoor zijn er in totaal 3 workshops. De week erop, 17 oktober en daarna op 23 oktober. Zodat er zeker een datum tussen zal zitten dat jou past.

JA ik schrijf me in voor:…..

Op jouw gezondheid.

 

Online coaching

Heb jij zojuist diagnose borstkanker gehad?
Of is het voor jou al even geleden maar ben je nog niet de oude?

En ben je op onderzoek uit hoe je weer terug de oude kan worden?
Loop je tegen allerlei dingen aan zoals: moeite met werken, moeite met werkgever, moeite met herstel?
Komen de muren op je af door het vele thuis zitten?
Voel je je eenzaam?
Voel je je angstig, bang of onzeker?
Vertrouw jij je lichaam niet (meer)?

Ik weet hoe je je voelt. Er worden bergen verzet als je het proces borstkanker aangaat. Het is een rollercoaster. Lichamelijk, geestelijk en emotioneel heb je enorme veel te verduren. Tijdens en na het proces. En het duurt soms langer dan je had gehoopt.
En als je niet oppast, raak je verder in depressie, in de put of gefrustreerd. En dát is wat je kan voorkomen. Echt.

Als je wil dat je weer de oude word, of je energie terug zoals voorheen, of weer lekker in je vel zitten, dan lijkt het zo ver weg. Maar het is dichterbij dan je denkt.

Ben je er klaar mee om je te voelen zoals je je nu voelt?
Wil je weer actie, er op uit?
Met je kids spelen zonder na 5 minuten alweer uitgeput te zijn?
Wil je niet al je ballen hoog willen houden?
Niet ‘tot last’ willen zijn?
Wil je de oude jij terug?
Wil je het vertrouwen in je lijf en je gezondheid terug?
Of heb je nog andere mooie wensen en dromen op je lijst die je wil laten uitkomen?

Dan word het tijd om daar NU wat aan te gaan doen. Schrijf je in voor 3 kick-ass gesprekken met mij en jij kan daarna:

* Impactvol werken aan je herstel
* Energielevel op pijl brengen en balans behouden
* weer op je lichaam vertrouwen
* weten hoe je preventief aan je gezondheid kan blijven werken
* zodat je kans op terugkeer vele malen kleiner is
* je angst minimaliseren en je kan ermee omgaan zonder dat het je in de weg staat

Schrijf je in voor

Inschrijven voor 3 kick-ass online gesprekken

OF als je nog net even wat meer van mij wil weten, vragen beantwoord wil hebben of twijfels hebt en toch nieuwsgierig:

Vraag een GRATIS adviesgesprek aan

Ben je daarnaast ook nog een erg gevoelige vrouw, net als ik? Dan ben je ook op het juiste adres. Want ook het omgaan met je (extreme) gevoeligheid wordt meegenomen in de training.

Eerdere reacties van vrouwen die met mij hebben gewerkt:

Reactie van Ivonne ten Have – collega DagjePauze.nl:
Ik heb Maartje leren kennen tijdens een wandelcoach sessie. Zij is een oprecht hartelijke vrouw met een luisterend oor. Ik voelde me direct op mijn gemak en het voelde daardoor erg vertrouwd. Maartje heeft een enorm doorzettingsvermogen en zet zich volledig in om haar doelen te behalen. Gelukkig luistert ze goed naar haar lichaam en geeft ze aan wanneer het haar “teveel wordt” en het even rustiger aan moet doen. Dat is iets wat veel meer mensen zouden moeten doen.

Reactie van coachee Annette S: 
De outdoor coaching, ja we hebben de eerste lentedag getroffen op Kijkduin strand dus het was zowiezo een geslaagde dag. We spraken op de helft van Nederland af ik woon in Spijkenisse en Maartje noordelijk van Den Haag. Het pratend over het strand lopen, waar het heerlijk rustig was en warm genoeg, was een mooie ervaring en had ik nog niet zo meegemaakt dat er echt iemand naar me luistert. Ik had echt het gevoel dat de coach geïnteresseerd was in mijn antwoorden op haar vragen. Bovendien heb ik daarbij enkele dingen over mezelf ontdekt ivm communicatie.
Het heeft me opgeleverd : Een prachtige dag aan strand en ervaring met luisterend oor. Ik heb geconstateerd dat ik rustiger kan praten als ik over mezelf moet vertellen, meer vertrouwen op luisteraar dat ie het wel begrijpt of zo niet, wel luistert en de juiste vragen stelt als de luisteraar het niet begrijpt.  Ook merkte ik als ik over mezelf iets duidelijk wil maken over wat ik meegemaakt heb dat ik het moeilijk vind om bondig te blijven en wat ik vertel niet te lang uit te breiden. Als ik onderbroken wordt in mijn vertellen over mezelf ga ik harder praten, bang dat niet volledig ben en dat de luisteraar af gaat haken met luisteren. Ook het gevoel hebben dat wat ik vertel niet goed overkomt vanuit mijn gevoel, zo van .. ja nu vertel ik het dat vind ik moeilijk over mezelf te vertellen, nu wil ik graag het afmaken. Ik heb geleerd dat ik wil gaan werken aan mijn communicatie over mezelf, en mindfulness ga ik zowiezo nu doen, na eerder twijfel of ik dit wel nuttig vind.

Wil je meer info over online coaching?

Neem dan contact met me op:
info@vlotcoaching.nl
06 15828694
Volg me op Facebook, LinkedIn, bel, mail of stuur een Whatsapp berichtje, net wat je fijn vindt.