Wat Eli uniek maakt..

Mijn vrouw Deborah schreef over me: Wat Eli uniek maakt binnen de wereld van coaching, is dat hij dicht bij zichzelf blijft; nuchter, rustig en ontspannen. Hij heeft geen oordeel en behandelt iedereen gelijkwaardig. Hij sluit makkelijk aan bij verschillende soorten mensen en behandelt hen op dezelfde manier. Hij durft direct te zijn, maar weet het ook met een vleugje humor ontspannen te houden.

Met zijn warme en liefdevolle houding is hij als persoon, echtgenoot, vriend en vader altijd dezelfde; stabiel, met beide benen op de grond, nuchter en niet bang voor de confrontatie. Ik heb daar bewondering voor en kan daar tot op de dag van vandaag van leren en geïnspireerd door raken. Je weet wat je aan hem hebt en is een man van zijn woord. Ik ben trots op de man die hij is; hij staat open voor verandering en durft tegelijk zichzelf te zijn.”

In mijn loopbaan heb ik veel verschillende ervaringen als professional opgedaan. Mijn echte droom om fulltime te werken als coach, heb ik in 2019 kunnen realiseren. Daar ben ik nog elke dag dankbaar voor. Het is dé plek geworden om mijn empathisch en luisterend vermogen en mijn liefde voor het buitenleven in te zetten om mensen verder te helpen in het leven.

Mijn waarden

Als coach en trainer vind ik het van belang dat iedereen die bij mij komt zichzelf kan zijn. Afgestemd op jou en zonder oordeel gaan we samen aan de slag en maken we er een passend traject van.

Persoonlijk
Flexibel
Integer

Professioneel

Mijn werkervaring en opleiding

Voordat ik als zelfstandige begon bij Eli Vlot Training & coaching, heb ik 7 jaar in de verslavingszorg gewerkt als groepsbegeleider. Daar heb ik geleerd te werken met veel verschillende persoonlijkheden, goede en minder goede gewoontes. Ik weet hoe lastig gedragsverandering kan zijn en welke tools nodig zijn om verandering in gang te zetten. Daarna heb ik 2,5 jaar Commerciële ervaring opgedaan in de personeelsbemiddeling. Ik ken de klappen van de zweep van het bedrijfsleven en houd van een nuchtere en pragmatische aanpak, zonder voorbij te gaan aan de eigen behoeftes.

Ik heb de opleiding Sociaal pedagogische werker gevolgd waarna ik ben gaan werken. In mijn afgeronde integratieve coachingsopleiding van Groundwork heb ik vele methodieken en stromingen eigen gemaakt. Per vraag of doel kijk ik welke methode geschikt is om meer te handelen vanuit wie jij als persoon daadwerkelijk bent.

Neem vandaag nog contact op.

Benieuwd of we samen een klik hebben? Bel of mail gerust.